ágyi poloska irtás

Ágyi poloska irtás és csótányirtás

Ágyi poloska irtás és csótányirtás

A technológiát az Ön szolgálatába állítani: IPhone: Útmutató az IPhone-hoz

2023. március 28. - Videókártya olcsón

A technológiát az Ön szolgálatába állítani: IPhone: Útmutató az IPhone-hoz

 

Nagyon sok ember számára az iPhone áldás, mert segít megkönnyíteni az életüket a mindennapokban, különösen a szervezéssel kapcsolatos sok feladatot kell elvégeznie. Megfelelő ismeretekre van szükség ahhoz, hogy kihasználhassuk mindazt, amit az iPhone kínál. Ha átnézi ezt a cikket, hamarosan szakértővé válhat.

Ha a Safarit használja az iPhone-on az internetes böngészéshez, próbálja ki ezt a trükköt egy új URL beírásához. Ahelyett, hogy ténylegesen beírná a ".hu" szót, nyomva tarthatja a ".hu" gombot. Amint lenyomva tartja a gombot, a program végigpörgeti a legnépszerűbb weboldalkiterjesztéseket.

Ügyeljen arra, hogy az üzenet képernyőjén törölje a nem használt beszélgetéseket. Ez azért nagyon fontos, mert az idő előrehaladtával a beszélgetési előzmények egyre hosszabbak lesznek, ami csökkenti a telefonján lévő helyet. Ezt úgy teheti meg, hogy belép az üzenetek részébe, és a szerkesztési funkcióval teljes beszélgetéseket vagy azok egy részét törli.

Ha van iPhone-ja, azonnal vásároljon egy telefontokot. Az utolsó dolog, amit szeretne, hogy a telefonja darabokra törjön, mert nem védte megfelelően. A betonon való landolás mindössze néhány méter magasról a telefonja végét jelentheti, ezért védje meg a lehető legjobban.

Használja a telefont vízszintesen, amikor adatokat ír be. Könnyű elfelejteni, de a billentyűk sokkal nagyobbak, ha a telefon vízszintesen van, így sokkal könnyebb a szöveg pontos bevitele. Ha még nem rendelkezik ezzel a képességgel a telefonján, akkor a Safariból beszerezheti az alkalmazást.

Vannak olyan webhelyek, amelyeket gyakran látogat a telefonjáról? Szokta azt kívánni, hogy legyen egy kis ikonjuk a kezdőképernyőn? Nos, ha igen, akkor nyissa meg a weboldalt a Safariban, és kattintson a képernyő tetején lévő Go To ikonra. Ezután kiválaszthatja, hogy hozzáadja a kezdőképernyőjéhez.

Az iPhone-on található App Store alkalmazásainak listájából keresgélve különböző típusú, hasznos és praktikus funkciókat adhat a telefonjához. Több millió alkalmazás közül választhat, amelyek segítségével az iPhone-élményt egyedibbé és szórakoztatóbbá teheti, mint amit egy átlagos telefontól kapna.

Ha egy e-mailt vagy dokumentumot nagybetűvel kell írnia az iPhone-on, egyszerűen csak koppintson kétszer a Shift billentyűre a lezáráshoz. Ez hasonló ahhoz, ahogyan bármelyik hagyományos billentyűzeten beállítaná a nagybetűzárat. Ezután könnyedén megírhatja a dokumentumot csupa nagybetűvel anélkül, hogy folyamatosan újra és újra meg kellene koppintania a Shift billentyűt.

Ha személyesebbé szeretné tenni az iPhone és a Siri kapcsolatát, próbálja meg megtanítani Sirinek a családja nevét. Például megtaníthatja Sirinek a házastársa nevét. Ezután ahelyett, hogy a házastársa teljes nevét mondaná ki, amikor fel akarja hívni, azt mondhatja, hogy "Hívd fel a férjemet" vagy "Hívd fel a feleségemet". Ez sokkal személyesebb!

A képernyőfotó funkcióval megörökítheti a képernyőn elillanó pillanatokat. Ha képernyőképet szeretne készíteni iPhone készülékével, egyszerűen tartsa lenyomva a "Home" gombot, miközben egyszerre nyomja le az "Alvás" gombot. A képernyőn egy fehér villanást kell látnia, és a képet azonnal archiválni kell.

Ha iPhone-t vásárol a lehetőségek végtelenek. Az igazság az, hogy a legtöbb kezdő tulajdonos csak töredékét ismeri az iPhone-ban rejlő lehetőségeknek. Ha ezeket az információkat szem előtt tartja, nagyobb termelékenységet érhet el iPhone-jával, mint amiről valaha is álmodott.

kijelző csere, ipad mini 4 ár, motor csere, imac ár, iphone 11 képernyőcsere, ipad air ár, iphone szervíz buda, apple hu

 

1. kijelző csere

2. ipad mini 4 ár

3. motor csere

4. imac ár

5. iphone 11 képernyőcsere

6. ipad air ár

7. iphone szervíz buda

8. apple hu

 kijelző csere, ipad mini 4 ár, motor csere, imac ár, iphone 11 képernyőcsere, ipad air ár, iphone szervíz buda, apple hu

A bejegyzés trackback címe:

https://agyipoloskairtasbp.blog.hu/api/trackback/id/tr9918082618

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása

utólagos falszigetelés székesfehérvár verblender, ziegel riemchen alte ziegel keresőmarketing ügynökség rovarirtás fogorvos keresőmarketing budapest