ágyi poloska irtás

Ágyi poloska irtás és csótányirtás

Ágyi poloska irtás és csótányirtás

CSÓTÁNYIRTÁS HÁZILAG! KIPRÓBÁLTUK A HÁZI PRAKTIKÁKAT!

2020. október 01. - Videókártya olcsón

Ha csótánytól szenved otthon, akkor valószínűleg nem akar feleslegesen próbálkozni, olyan módszerekkel, amikről csak mondják, hogy működnek, de a gyakorlatban máshogy vizsgáznak.

 

Az interneten nagyon sok recept van arra, hogy hogyan csinálhatunk csótányirtást házilag.  Leteszteltük őket, hogy lássuk mennyire működnek.

 

Kipróbáltuk a szódabikarbónát, az uborkát, a citromlét, és még számtalan módszert. A tapasztalatainkat, és észrevételeinket ebben a cikkben osztjuk meg mindenkivel. Csalódások, és meglepetések egyaránt lesznek.

 

Csótányirtás szódabikarbónával:

 

Nagy csalódás volt ez a recept. Többszöri nekifutásra sem sikerült vele eredményt elérni. Porcukorral kevertük, és hol por alakban, hol vízzel hígítva folyadékként adtuk a csótányoknak. De kipróbáltuk a szódabikarbónát folyékony édesítővel keverve is. Nemcsak, hogy a csótányok egyáltalán nem haraptak rá, a szódabikarbónás folyadék (cukor+szódabikarbóna+víz) rendkívül gyorsan kiszárad és kikeményedik.

 

A szódabikarbónára nagyon nehezen lehet rávenni a csótányokat, pedig még olyannal is próbálkoztunk, akik napok óta nem ettek. Ha pedig végül sikerült is rávenni a csótányokat, hogy egyenek belőle, hát nem jött az a pillanatok alatti pusztulás, egyáltalán nem jött semmi. Por formában a szódabikarbóna se nem tartja őket távol (átsétáltak rajta), és se nem fogyasztják azt el.

 

A szódabikarbónás csótányirtás tehát nem működik. Még ilyen steril körülmények között sem, mint saját kis laborunk. Egy lakásban pedig sokkal több ételt találnak maguknak, sokkal több más csali van a számukra, ami jobban felkelti az érdeklődésüket. Így ott sokkal nehezebb rávenni őket arra, hogy egyáltalán kóstolják meg a keveréket, szinte lehetetlen lesz, és az eredmény sajnos várhatóan kudarc lesz. Nekünk 1 db csótány sem döglött meg a szódabikarbónától.

 

csótányirtás szódabikarbónával

Csótányirtás citrommal:

Sok helyen olvasni, hogy a kifacsart citrom leve távol tartja a csótányokat. Kipróbáltuk, és sajnos nálunk ez a házilagos módszer csúnyán megdőlt. A frissen facsart citromlén egyenesen átsétáltak a csótányok. Nem árulunk el nagy titkot, hogy a későbbiekben sem volt hatással a csótányokra. Hiszen ha a friss citromlébe konkrétan belemegy a csótány, mit várjuk a felszáradása után.

 

Ez a módszer még ha friss citromlével működne is, csak ideig-óráig van koncentráltabb illata, ami nagyon gyorsan romlik. Ez a módszer tehát a mi kísérletünkben megdőlt.

A bejegyzés trackback címe:

https://agyipoloskairtasbp.blog.hu/api/trackback/id/tr7416223326

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása

utólagos falszigetelés székesfehérvár verblender, ziegel riemchen alte ziegel keresőmarketing ügynökség rovarirtás fogorvos keresőmarketing budapest