ágyi poloska irtás

Ágyi poloska irtás és csótányirtás

Ágyi poloska irtás és csótányirtás

Ágyi poloska irtás Budapest, csótányirtás

2018. február 05. - Videókártya olcsón

Hogyan történik az ?

Miről tudható pontosan, hogy ágyi poloskát találtunk? A gyakorlatban hogyan történik az ágyi poloska irtása?

Az ágyi poloska irtásáról nem lehet általánosságban beszélni. Pontos képet, csak akkor kaphatunk, ha megismerjük a rovart, ehhez több leírás is található ágyi poloska címszó alatt. Ha ébredéskor 3-4 csípés borítja testünket, akkor mindenképpen javasolt az ágyat tüzetesen megvizsgálni, valamint a közelében lévő bútorokat is. Különösen a kárpitokat nézzük át, az összecsapolásos részeknél, valamint a konnektornál. Ha a poloska apró ürülékét leljük - melyek általában apró fekete pontok és kenődnek - vagy a rovar levedlett bőrét, esetleg petére utaló nyomokra bukkanunk ami sárgásfehér, akkor sajnos jogosan gyanakodhatunk arra, hogy ágyi poloska tolakodott be hozzánk.

Mi teendő van akkor, ha csípéseket találtam magamon, ágyi poloskát, levedlett bőrt nem?

Fertőzöttség kezdetén a kikelt lárva még nagyon kis számban fordul elő, ezért elképzelhető, hogy egyértelmű nyomokat nem találunk. Ha szakemberek sem találnak a helyszínen ágyi poloskára utaló jelet, addig nem végeznek irtást.


Egyszerű válasz erre a kérdésre sincs. Ez nagyban függ attól, milyen az adott környezet. Nagy általánosságban az a tapasztalat, hogy mire egy laikus észreveszi a fertőzöttséget, addigra a kereskedelmi forgalomban kapható szerek már kevésnek bizonyulnak. Jó hír viszont az, hogy minél hamarabb vesszük észre, annál jobb esélyünk van arra, hogy sikeresen ki lehet a rovart irtani.

Nem árt ha szem előtt tartjuk, hogy a házilagos irtás sokszor többe kerül anyagilag, mint amit szakember végez el. Egy átlagos kezelés során irtásonként akár 5-10 liter oldat is felhasználásra kerülhet a kezelendő felületen. Ez nagyságrendileg 10-20 flakont jelent. Ha 2000 Ft-al számolunk flakononként, akkor körülbelül 20-40 ezer forint környéki összeggel számolhatunk, és akkor még nem is biztos, hogy a megfelelő területen használtunk irtószert. Szóval nagyon gondoljuk végig, hogy házilag megéri belevágnunk a procedúrába.

Ágyi poloska ellen mi a teendőnk, ha házilagosan akarjuk kiirtani?

Első körben ki kell derítsük, hogy a rovar milyen módon került be otthonunkba. Ez az egyik legfontosabb és egyben legnehezebb is. Ennek számos oka lehet. Legtöbbször ez akkor fordul elő, mikor használt ruhát, bútor vagy plüssjátékot vásárolunk. Kórházban tartózkodás és munkahelyi kiküldetés során is elkaphatjuk, és bevihetjük az otthoni környezetünkbe. Ebben az esetben amilyen hamar csak lehet, a behurcolást szüntessük meg.

 

Üzemorvosi vizsgálat, alkatreszokosan

Üzemorvosi vizsgálat

https://ameamed.com/szurovizsgalat/uzemorvosi-vizsgalat/

Autóalkatrész okosan, alkatreszokosan.hu

alkatreszokosan.hu oldal

A bejegyzés trackback címe:

https://agyipoloskairtasbp.blog.hu/api/trackback/id/tr4713636676

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása

utólagos falszigetelés székesfehérvár verblender, ziegel riemchen alte ziegel keresőmarketing ügynökség rovarirtás fogorvos keresőmarketing budapest